Cut the crap – Shine your light

07 apr Cut the crap – Shine your light

Ik heb een succesvol bedrijf en dat komt niet door een strategisch businessmodel. Of door te zoeken naar een gat in de markt waar ik in kan springen. Integendeel, bij een voorlichting van de KVK met 100 deelnemers vroeg de spreekster hoeveel mensen in de zaal een coachpraktijk gingen beginnen. Weet je hoeveel handen er de lucht in gingen? 67.
Mijn man keek mij aan en zei: ik wens je veel plezier met je hobby.

Hij (en nog veel meer mensen om me heen) kon niet geloven dat ik ooit geld zou gaan verdienen met een coachpraktijk. Hij gaat nu minder werken. (;

Wat maakt mijn bedrijf dan succesvol? Dat is omdat ik mezelf toesta om helemaal mezelf te zijn. Ik laat mezelf zien. En dat is een ontwikkelingspad. Jezelf ècht laten zien is spannend.
Toch is dat nodig. Mensen komen niet af op mijn bedrijfsprofiel. Ze voelen mijn energie.
Ik laat creatie door me heen stromen. Ik schakel hulp in van mijn E-team. Ik zet de wet van aantrekkingskracht in. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid en DOE wat ik voel dat ik moet doen, even when I’m scared shitless.

Dit is wat ik jou ook ga leren in mijn nieuwe training

  • Raise your frequency
  • Ondernemen vanuit flow
  • Surfen op creatiekracht
  • Ruimte maken voor succes
  • Samenwerken met je E-team
  • Innerlijke crap loslaten
  • Krachtbronnen aanboren
  • Unlearning fear and remembering Love
  • Get your shit done

 

Omdat dit de eerste ronde is en ik deze training gedeeltelijk in co-creatie ontwikkel met de groep is hij nu eenmalig met een mega korting beschikbaar.

Met als extra bonus een webinar van Maartje Koper, expert op gebied van wet van aantrekkingskracht.

Meer info klik HIER
Ken je mensen voor wie dit interessant kan zijn? Please share! ????

Cut the Crap ~ SHINE YOUR LIGHT

JUST B