Hoe je een succes maakt van je bedrijf en klanten aan trekt

06 apr Hoe je een succes maakt van je bedrijf en klanten aan trekt

Begin van deze week dacht ik: hmm…nog een paar weken te gaan voordat de training start. Misschien moet ik eens iets aan marketing gaan doen voor die drie deelnemers die ik nog erbij wil hebben.

Schoorvoetend ging ik aan de slag, mailtjes sturen, marketingstrategie verzinnen die past bij mij.. Ik voelde echter een lichte tegenzin.
Vanochtend besefte ik plotseling iets: ik was gaan geloven dat marketing ingewikkeld is, dat het moeilijk zou zijn om deelnemers te vinden, dat ik dingen moet doen die ik niet leuk vind omdat dat er nu eenmaal bij hoort en oh ja: dat het me veel tijd en geld zou kosten om deelnemers te vinden. Niet echt overtuigingen die helpend zijn. Dat wat je aandacht geeft groeit. En als je het vaak genoeg denkt ga je er nog in geloven ook en dan heb je helemaal de poppen aan het dansen. Ik was mijn aandacht aan het richten op wat ik niet wil. De simpele vraag: wat is mijn verlangen? Zorgde meteen voor een kanteling.

Ik realiseerde me dat ik iets essentieels was vergeten. Iets dat VOOR het handelen komt. Acties nemen en pr-praatjes op zich gaan je namelijk GEEN resultaten opleveren. Omdat het niet de acties of woorden zijn die dingen in beweging zetten. Het is je energie die iets aan trekt (of afstoot). Ik was helemaal vergeten af te stemmen op dat wat ik graag wil namelijk: nog minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers die enthousiast zijn over mij en de training, mensen die bereid zijn om stappen te zetten en er helemaal voor willen gáán.
Toen dit besef tot me doordrong heb ik on the spot mijn E-team bij elkaar geroepen en gevraagd of ze ervoor wilden zorgen dat precies de juiste mensen op mijn pad komen. Dat de training moeiteloos en vreugdevol vol loopt omdat mensen als een magneet worden aangetrokken door het gave traject.

Wat denk je?
Ik werd 3 uur later out of the blue gebeld door een enthousiasteling die vroeg of ze zich kon inschrijven. Omdat ze voelde dat dit haar veel ging opleveren. Ondanks dat ze twee data niet kan.

Over de energie die jij en je bedrijf uitstraalt, je overtuigingen, je blokkades, vreugde als leidraad nemen, je E-team en nog meer fantastische onmisbare dingen om een succes te maken van je business gaan we het allemaal hebben in CUT THE CRAP.

Voor meer informatie klik HIER.

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij (;

JUST B