Het is een spel

23 mrt Het is een spel

Vanochtend weer zo’n fijne sessie non-dualistische stembevrijding bij Janneke Geurts. (Een unieke Janneke cocktail). Ik gleed van een blokkade in mijn keel, naar de pijn van al die keren dat ik me niet liet horen naar dobberen op een luchtbedje in het water met Club Tropicana van Wham.
Op het luchtbedje hoefde ik NIKS. Alleen maar ZIJN. En ik moest lachen om het verontwaardigde en paniekerige getetter in mijn hoofd.

Het luchtbedje is de basis. En van daaruit kijk ik waar ik zin in heb. Ik laat de impulsen komen vanuit de diepe ontspannen rust en als er niks komt…dan blijf ik nog lekker even liggen.
Uiteindelijk komt er altijd iets…En als het zo vanuit de diepte bij me opborrelt dan weet ik dat ik aan die ingeving gehoor moet geven. Ook al snap ik soms niet waarom. Ik geef me er toch aan over ook al weet ik (nog) niet wat het me zal brengen.

Overgave, beschikbaar zijn en je dan laten leiden door iets groters dan jezelf. Have fun. Laat je verassen (:

JUST B