Wat nou als alles mogelijk is? *NEW YORK!*

25 feb Wat nou als alles mogelijk is? *NEW YORK!*

Een jaar geleden dacht ik: wat als het gewoon mogelijk is?! Ik had toen het boek van Hicks gelezen: hoe alle dingen gewenst of ongewenst bij je worden gebracht door middel van de krachtigste wet van het universum: de Wet van Aantrekking.

‘We trekken allemaal die dingen aan die we uitzenden. Gelijken trekken elkaar aan. Gelijke overtuigingen versterken elkaar, vogels van dezelfde pluimage trekken samen op. Een overtuiging is overigens niets anders dan een gedachte die je vaak genoeg blijft herhalen.
Via de Wet van Aantrekking nodig je de gebeurtenissen en dingen in je leven uit, en de intentie en intensiviteit waarmee je aandacht geeft aan onze wensen en verlangens is de voorbereiding op de onvermijdelijke komst van die dingen in je leven. Zo werkt het leven en zo werkt het universum.’

Er gebeurde iets in mij. Ik voelde een klik in mijn lijf. Het voelde eigenlijk alsof ik, iets wat ik vergeten was, weer terug gevonden had. Ik wist gewoon dat deze Wet van Aantrekking een gegeven is, net zoals bijvoorbeeld de zwaartekracht dat is.

Ik begon te dromen, mijn verlangens kregen nu opeens bestaansrecht. In plaats van ze te onderdrukken ben ik ze gaan onderzoeken en toe gaan laten. Om ze als een magneet te laten werken. Eén van de dingen die ik voelde was de zin in avontuur. Ik zou zo graag naar New York willen. Op dat moment was dat nog ver van mijn bed show. Financieel maar ook wat betreft de gun factor. Ik kon deze trip op dat moment nog niet ontvangen, voelde me niet op mijn gemak om zoveel in mijzelf te investeren in energie en geld. (Vooral het kunnen ontvangen is bij veel mensen een uitdaging.)

Vandaag is het zover: ons avontuur is plotseling een feit!! Samen met mijn lieve vriendin Janine Cruijsberg de vlucht geboekt en een super gaaf hotel MET dakterras! (en kingsize bed) Joehoew!!

Wat is er nog meer mogelijk??!

JUST B

PS in training CUT THE CRAP
SHINE YOUR LIGHT vertel ik meer over de Wet van Aantrekkingskracht en je E-team. We gaan ook aan de slag met je blokkades zodat jij jouw verlangen ook werkelijkheid kunt laten worden. Voor meer informatie klik HIER.