E-team to the rescue

02 feb E-team to the rescue

Afgelopen zomer heb ik kennis gemaakt mijn mijn E-team. Dat was nogal een verassing voor me; tot die tijd dacht ik dat engelen iets waren voor in de kerstboom. En als klein meisje tekende ik ze graag. That’s it.
Anyways ik ontdekte dat ik een hele supportgroep om me heen heb. Een team dat altijd voor me klaar staat, mij onvoorwaardelijk steunt en helpt. Ik hoef er alleen maar om te vragen.

Eerst was ik sceptisch en nam ik (heel gemeen) de proef op de som…”Lieve engelen; ik wil op vakantie naar de zon. Graag luxe en dicht bij zee en het mag niet veel kosten.”
Twee dagen nadat ik die vraag had gesteld zat ik met mijn kont in Zuid Frankrijk aan de Atlantische oceaan. Onverwacht uitgenodigd door mijn schoonzus en een lift van een aardige jongeman gekregen van Maastricht tot 10 km (!) van mijn plaats van bestemming aan de voet van de Pyreneeën. Het werden 2 fantastische weken.

Ik dacht; als dit kan, wat kan er dan nog meer? En ik ben een lijstje gaan maken van mijn droomleven. Wat wil ik graag doen? Wat is mijn bijdrage aan de wereld? Wat ik onder andere opschreef was: ~ik wil graag trainingen geven op de mooiste plekken in de wereld en ~ik wil leren van de beste leermeesters. Ik realiseerde me zojuist dat deze wensen ook verwezenlijkt zijn!
Afgelopen zaterdag werd ik gevraagd door iemand om samen een training te geven van een week in Frankrijk.
Morgen heb ik mijn eerste trainingsdag bij Maartje Koper waar ik een heel gaaf jaartraject doe.

Dit is slechts een kleine greep van de magie die er in mijn leven is sinds ik de samenwerking met mijn E-team ben aan gegaan. I feel blessed.
Wat is er nog meer mogelijk?…

Weet je, iedereen heeft zo’n persoonlijk team van gidsen en engelen. Ze staan te popelen om je te helpen met je missie. Je hoeft het alleen maar te vragen.

Zo werkt het:

1. Vraag
2. Verwacht mooie dingen
3. Sta open voor aanwijzingen (Ingevingen, toevalligheden etc. Neem ze serieus!)
4. Neem actie (Toen mijn schoonzus belde met de uitnodiging moest ik nog wel vervoer regelen. Een rechtstreekse vlucht was er niet en de trein was te duur. Ik dacht, oja..dat was ik vergeten te vragen! (: Lieve engelen, kunnen jullie ervoor zorgen dat ik veilig en goedkoop en vlot op mijn vakantie adres kom? Een uur later viel mijn oog op een advertentie van Blabla cars. Ik heb hier een lift gevonden voor €70,- )

Give it a try.
Ik ben benieuwd. Als je hier meer van wil weten dan is mijn training CUT THE CRAP misschien iets voor jou.

Oja en heel belangrijk: vergeet je support team niet te bedanken als ze weer eens fantastisch voor je gezorgd hebben.

The universe has got your back

JUST B