Scary?.. YES!

08 jan Scary?.. YES!

Ineens was het er. Zelfliefde. Een heerlijk warm gevoel door mijn lichaam. Ik voelde me totaal geaccepteerd. Aanwezig. Welkom. Ik voelde me welkom bij mezelf. Welkom in de wereld.

Ik besefte ineens dat dit een daad van liefde is voor iedereen. Ik voelde dat door mezelf welkom te heten ik een stukje van de wereld welkom heet. Een prachtig stukje. (:
Want. Ik ben de wereld.

We zijn allemaal natuurwonders.
Door jezelf welkom te heten en toestemming te geven om er volledig te zijn, kun je jouw unieke kwaliteiten benutten. Je bent een natuurwonder. Net als een bloem. Je hoeft er alleen te zijn, je te openen. Best kwetsbaar. Maar. Binnenin het hart zit de nectar.

You are beautifull.
Welcome.
Needed.
Own. Your nature.

Project Cut The Crap; in jezelf duiken en jezelf bevrijden van blokkades. Kleur bekennen, je kracht zien en ervaren. Voelen wat de eerstvolgende stap is voor je bedrijf (ipv de route bedenken). Rusten in het niet weten. Vertrouwen op je intuïtie en DOEN wat nodig is. Ook als je het doodeng vindt.
No. Matter. What.
Scary? Yes!
If it doesn’t scare you.
Your goal isn’t big enough

JUST B
Cut the Crap
Shine your light