broodkruimels

20 dec broodkruimels

Ik werk zo fijn samen met Hannah Cuppen. We zetten samen een mooie training neer. De samenwerking is licht en vreugdevol. En in de toekomst ligt de belofte van nog veel meer trainingen vanwege haar nieuwe boek. En toch…Ik voel dat het niet meer passend is voor mij. Dat is eigenlijk een beetje verdrietig. Omdat ik geniet van ons. En eng is het ook. Omdat ik niet weet wat dan? Er is op dit moment nog geen concreet plan, nog geen alternatief. Het enige waar ik op af ga is mijn gevoel. Ik voel dat ik ruimte moet maken voor iets nieuws. Wat dat is? Geen idee. Een boek schrijven? Een training ontwikkelen? Ik weet het niet…

Toch kan ik niet anders zijn dan trouw aan mezelf. Tegen alle schreeuwerige paniektoeters in mijn hoofd dat het niet eens is met de onzekerheid waar ik nu voor kies.

Ik weet inmiddels: doen wat je te doen hebt gaat over de broodkruimels volgen. Je overziet niet meteen het hele pad. Alleen de eerste kruimel kun je zien en het enige wat je kunt doen is het pad volgen in vertrouwen dat er een een nieuwe kruimel ligt om de bocht.

Laat Hannah dit nou volledig begrijpen. Ze heeft er zelfs een boek over geschreven: Liefdesroep. (Aanrader!)

Niemand heeft ooit gezegd dat het makkelijk zou zijn. Ik ben dankbaar voor alles wat we gehad hebben. En nieuwsgierig naar wat de toekomst voor me in petto heeft.

JUST B