Rise and show up

25 nov Rise and show up

Ik heb een succesvol bedrijf en dat komt niet door een strategisch businessmodel. Of door te zoeken naar een gat in de markt waar ik in kan springen. Integendeel, bij een voorlichting van de KVK met 100 deelnemers vroeg de spreekster hoeveel mensen in de zaal een coachpraktijk gingen beginnen. Weet je hoeveel handen er de lucht in gingen? 67.
Mijn man keek mij aan en zei: ik wens je veel plezier met je hobby.

Hij (en nog veel meer mensen om me heen) kon niet geloven dat ik ooit geld zou gaan verdienen met een coachpraktijk. Hij gaat nu minder werken. (;

Wat maakt mijn bedrijf dan succesvol? Dat is omdat ik mezelf toesta om helemaal mezelf te zijn. En dat is een ontwikkelingspad. Jezelf ├Ęcht laten zien is gewoon spannend.
Toch is dat nodig. Mensen komen niet af op mijn bedrijfsprofiel. Ze voelen mijn energie.
Ik laat creatie door me heen stromen. Ik schakel hulp in van mijn E-team. Ik zet de wet van aantrekkingskracht in. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid en DOE wat ik voel dat ik moet doen, even when I’m scared shitless.

Dit is waar mijn nieuwe training over gaat:

Raise your frequency
Ondernemen vanuit flow
Surfen op creatiekracht
Ruimte maken voor succes
Samenwerken met je E-team
Innerlijke crap loslaten
Krachtbronnen aanboren
Unlearning fear and remembering Love
Get your shit done

Met als bonus een webinar van Maartje Koper, zij is expert op gebied van wet van aantrekkingskracht.

 

JUST B