**New Years give away**

28 dec **New Years give away**

I FEEL JUICY

De trek zit in de schoorsteen; veel nieuwe klanten voor coachingstrajecten. Mijn agenda begint aardig uit te puilen. 2016…Ik popel om er aan te beginnen.

Ik voel me dankbaar, dankbaar voor nu, dit moment, dit leven, de zon die schijnt, de inspirerende mensen om me heen, het podium wat ik krijg om te geven wat ik in huis heb. (Dankjewel klanten!)

Dit is wat ik met mensen deel die bij mij voor coaching komen: als je je energie richt op je innerlijk: je pijn, je angst, je woede, je onmacht en alle andere gevoelens die je ontvlucht, dan kom je ook je licht, je wijsheid en passie tegen. Je leven wordt voller, rijker, boeiender.

Als je meer bewustzijn hebt, kunt je je leven meer gaan inrichten naar wat ├Ęcht belangrijk voor je is. Op jouw eigen unieke manier. En dan komt het: als je doet wat je hart je ingeeft dan wordt je vanuit onverwachte kanten aangemoedigd en geholpen! En dat is wat ik wil uitdragen in 2016, samen met jou!

Daarom heb ik besloten om een ademsessie t.w.v. 120,- weg te geven.
Hoe meer licht, geluk en passie wij elkaar geven, hoe fijner de wereld zal worden.
Wij ZIJN de wereld.

This is the deal
Ik geef met al mijn liefde een ademsessie weg op 31 december (dan kies ik de winnaar!). Mijn wens is om de sessie aan iemand te geven die dit echt kan gebruiken. Dus deel of tag op Facebook, Linkedin of mail de link direct naar iemand als je iemand kent die dit nodig heeft. Iemand die graag dichter bij zichzelf en zijn/ haar potentieel komt maar niet weet hoe.

Spread the Light!

JUST B