Training De Duik | 1 – 5 juli

05 jun Training De Duik | 1 – 5 juli

‘Wees niet bang om te groeien, wees alleen bang om stil te staan’

– Chinees gezegde

 

De Duik is een vijfdaagse training voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Als je verdieping zoekt in je leven en meer kwaliteit van leven wilt. Of als je ervaart dat niet alles loopt zoals je wilt, je niet optimaal functioneert, je je potentieel beter wilt benutten of je meer in balans wilt komen.

 

Met een duik in jezelf onderzoek je wat je werkelijke drijfveren zijn. Wat wil je in je leven; wat is belangrijk voor jou? Je onderzoekt wat je hiervan weerhoudt en ontdekt je kracht en potentieel om je leven op je eigen manier vorm te geven.

 

De training wordt gegeven van 1 t/m 5 juli

 

Locatie: Conferentieoord de Poort in Groesbeek

Voor meer informatie kun je terecht op www.deduik.com